Background

oldies ;)

okay, nama dia yang tengah buat gila ni 
Najiha Fatimah.
dia ni pandai wooh, g skola kat MRSM Tun Ghaffar Baba.
dengar pun tau kan. haha. ape yang best kat dia ni, dia sorang yang gelabah.
asal best lak kalau dia gelabah? haaa, dia ni gelabah tak ingat dunia. sebab tu kat sekolah panggil dia as g-shock. HAHA, sorry gha. TERPAKSA
dia punya parents memang first class sebab kejap-kejap mak ayah dia buat jamuan. tak kesa la untuk sape tapi mesti ajak kitorang-kitorang ni.
papepun thanks eh gha sebab jadi kawan naqie. 

nama dia ni pulak FATIN SYAHIRA.
dia ni pun kuat bebual, dia organize satu party untuk kitorang. cehh, bunyi cam gempak je. 
dengan si gshock tu la. haha
HAHA, tapi yang menyiutkan adalah dia pulak yang tak hadir masa jamuan tuu.
sedih gila kitorang. haha, lek kawan ;)
waktu kat sekolah, dia ni pun boleh tahan gak. hot stuff la katakan.
nak sebut scandal lama tu, TAKUT nanti dia kejar naqi karang
takpelah fatin, macam mana pun kau buat kat kitorang, yang penting lain kali kau WAJIB join 

nama dia ni pulak SYAZWANA.boleh panggil wanna. 
dia yang suruh eh. jangan banyak tanya kenapa.   
emm, dia ni pun boleh tahan jugak masa kat sekolah dulu
haha, kalau bab ketawa tu memang dia punya. HAHA, haritu masa pergi party yang tak berapa nak havoc tu, dia datang dengan Farhan Razaq ni, tapi masa nak balik pulak, 
dia pergi dengan orang lain. HAHA, lawak2 je kawan ni. 

jangan tengok yang kat kanan tu, ni haa. yang kat kiri. 
nama dia FATIN NAJIHAH
boleh panggil jian. emm. tatau nak cite ape.
haa, haritu waktu jumpa dia baru2 ni kat cs tu, dia ni still tak berubah. macam dulu jugak,
kecik, comel. hehe.
maybe lah bertambah 5cm daripada dulu kan. ingatkan gshock lebih tinggi. bagus2, ade peningkatan
 haha, tapiii sebaliknya ;)
jangan marah gshock.

nama dia ILYAS FAKHRUDDIN
siapa nak kenal? hehe. 
sorry k ilyas waktu ilyas tegur naqie first time selama kita dah lama tak jumpa ni, naqie boleh tak ingat kat ilyas. nampak macam marah je sebab tak ingat tu. 
actually, tahu wujud nama ilyas kat kelas tu, tapi macam pelik apehal tinggi semacam budak ni. 
dulu takdelah tinggi mana pun. haha, nama pun budak lelaki.
ilyas ni, dia suka snap2 gambar
CANON, delighting you always. tulah yang dia cakap ;)
haa, nilah mr. photographer yang sangat best! ;)


sorry MUHAMMAD SYAFIQ
takde gambar lain dah boleh diambil. hehe, banyak je kat fb tu. tapi yang ni jugak yang menarik. sebab maybe nampak semua kot. yang lain amek from above kan. 
cerita pasal syafiq ni kan, dia ni dulu pengawas ;)
huu, takut nii. haha. takyah takut kat dia, bukan makan orang pun, kan syafiq kan.
haritu masa jumpa dia ni, haha, punyalah lawak. sebab kan dia taley berenggang dengan phone dia. 
dah macam orang ade business besau je. haha, gurau2 kawan ;)

nak tahu dia ni siapa?
fuhh, nama dia SULAIMAN.
baik je budak ni, senyap, ikut cakap orang tua. haha
jangan terkejut, dia ni pun kawan baik dengan si Syafiq tu, dah macam anak ngan bapak dah.
sorry Sulaiman, haritu kitorang gelakkan sulaiman. 
nak kata bahan lawak bukan, tapi naturally gituhh.
dia ni pengawas jugak. wahh, ramai pulak yang pengawas kat sini.


hee, ni pulak FARHAN RAZAQ.
dulu dia ni kecik jugak, suka kacau orang. huu, perangai tak berubah. still suka kacau orang.
haha, tapi haritu senyap je mamat ni. nak cakap pun macam hidup segan, mati tak mahu. 
jahat nye wehh.
okay2, sorry farhan. haha. tak senonoh betol kutuk depan2.
tatau nak cite apa2 sebab tak banyak memori kita. cehh, gaya macam ape je.
takpe2, nanti kita rebuild kenangan2 kita waktu di sekolah rendah tu ;)


NAJIB SHAMSHUDDIN :)
dia ni mintak nak join sekali dengan yang berkenaan.
sedih betul bila dia post kat wall fb kita, cakap dia tak hot kan. AHAHA, 
weh najib, rambut dah karat, bukan naqie yang cakap lahh, dia yang cakap sendiri, kata tak HOT
tengok pun tahu hot dia tang mana kan. 
best kawan ngan dia, suka pulak dia touching2. pelik2 je si najib ni. 
sorry k najib.

ni sorang lagi. 
cakap orang last minute. haha.
NURFATIHAH HASMIR :)

yang lain tu, nanti kita cerita lain kali k. haha, banyak naa perah otak buat benda ni. 
p/s: kawan sampai mati k korang. jangan lupa roger2 kalau nak hangout tu. hehe.jangan asek bebual je
pesanan ikhlas daripada TELEKOM. 
ingatlah orang yang tersayang ;)
cehh, okay merapu. sekian.






2 comments: