Background

cuaknya tau tak?

Assalamualaikum :)

kali ini topik kita berbeza sedikit ye berbanding post-post yang lepas. nak cakap pasal TEST!!

korang rasa cuak tak bila tiba time test? macam ala-ala exam gitu.
haii, sini dahla tak cukup dengan quiz, ade test pulak. lepas2 tu ade final exam. TAK KE GILA RASANYA!

so, jadual test setakat yang diberitahu,

WEDNESDAY (29th June 2011) - Pre-Calculus
FRIDAY (1st July 2011)       - Physics

haii, doakan kitorang ye kepada sesiapa yang baca post ni. risau pulak sebab bende ni carry mark kita and then campur ngan final exam baru and course work, barulah boleh dapat PNG or GPA. 

"Ya Allah, bantulah kami ini dalam menghadapi test ni dan semoga kami sentiasa tenang dalam menjawab soalan yang diberikan. InsyaAllah."

Amin.

Aaina Nadia :)

Happy Birthday girl :)

HAHA, seronok ak kena baling belon air ngan kitorang? mmg sejuk lah kan, dah pukul 11. wahwahwah.
pehh, kalau aku ade kat tempat kau, mmg aku siram ah balik ngan air. HAHA, tapi apakan daya kau yang sudah menggigil tu. 

actually dalam perancangan, mmg takdenye nak baling air kat kau, 

plan 1 : telur + tepung
plan 2 : tepung
plan 3 : tepung + air (eh ade ke??)
plan 4 : selipar
plan 5 : kerusi
plan 6 : belon air

kitorang takde lah kejam sangat oh ngan kau. HAHA, sebab kitorang tak nak kotor jugak, so, jalan paling selamat, belon air menjadi pilihan hati. HEHE :P jangan marah 

walaupun takdelah best sangat birthday prank ni, tapi okay lah kan, at least kitorang ingat besday kau.
LAST MINUTE doe. tak mampu buat ape dah.
dahlah rafiqah takde, kalau tak lagi bising.

budak kat atas, siap dah post kat FB kata "korang ke yang menjerit2 tadi kat bawah??"

HAHA, yelah tuu, siapa lagi doe selain kita. 

HIDUP MANGGA MAK JAHHHH!! 

Kerja Gila sampai pukul 5 pagi!!

okay, ni cerita semalam. 24th and 25th of June babe :)

ohh before that, pengalaman yang paling sial betul, aku ngan munirah nak g mandi, pastu balik2 pintu terkunci. berlari aku g blok O mintak kunci kat abang anas. sabar jela. dah la nga rush g tengok Maharaja Lawak. mmg sial lah. *penatgilanakmampus*

Actually kitorang plan nak pergi tengok Maharaja Lawak dekat area Batu Gajah sebab kata Aiman, kedai tu je kot yang bukak big screen Maharaja Lawak. HAHA, tanpa berfikir dengan lebih panjang, kitorang, Aiman, Zulhusni, Alan, Zack, Adib, Naufal, Munirah, Aaina, Nana, Aimi, Fatin, Ainatul and sekali ngan aku, pergi menghala ke Batu Gajah. Waktu tu, kitorang pergi bawak 3 kereta, Honda, Mazda and Kancil. 

Kereta Alan (Mazda) ade 5orang iaitu aku, Adib, Naufal, Alan ngan Nana.
Kereta Zulhusni (Honda) ade 6orang iaitu Zulhusni, Aimi, Aaina, Munirah, Fatin, ngan Ainatul
Kereta Aiman (Kancil) ade 5orang jugak, sebab dia bawak kawan2 dia join kitorang sekali.

okay, berbalik kepada cerita, sampai kat kedai tu, mmg penuh lah! taley buat ape, kitorang pon duduk kat tembok tepi tu sebab nak tengok Maharaja Lawak gilagila. SABAR jela.

then, perut semua dah berkeroncong an, lapar gila nak mati ni, kitorang pon pergi la kedai kat Dataran. waktu ni, semua dah kebulur, aku, aina ngan nana order la char kuey tiow extra kerang. TAPI, bila sampai je order kitorang, mmg EXTRA lah sangat kan. lebih sikit je drpd yang tak extra and kuey tiow dia tu, kalau bagi kucing aku makan pun mintak lagi. 

dah la lapar, budak laki boleh order shisha lak an. APPLE punya. Fatin nak mintak Strawberry Mint tapi takde. Kesian dia nak lepas gian taley kan. kitorang pun tengok jela sorang2 pi hisap shisha tu. macam2 gaya ade, HAHA. 

**aku tak hisap ye!

tak cukup dengan itu, lepas je makan kat Dataran tu, g McD pulak. haa, waktu tu dah dekat 4lebih kan, order semua ciput2 je. coke la, ice cream la, french fries la, mmg sikit2 je. ade la dalam 2 3 orang yang order burger. kebulur weh, sampai sekarang kebulur lagi.  

before balik, kitorang g la uma aiman, hantar dia balik. pastu yang drive kereta tu zack. sampai2 je kat pak guard depan uh, tengok jam dah kol 5 pagi plusplus. matrix card zulhusni dah la ade ngan aku, and aku punya lak kat dia. dia pun turun kereta, and terus mintak and tunjuk kat pak guard tu. dah la zul sorang lelaki dalam kereta tu yang lain pompuan. 

sampai turn kereta mazda lak, ade 5orang kan, dia nak tengok sorang2 punya kad matrix kan. OKAY, BERSABAR! dia amek aku punya, dia tanya, bila masuk sini? aku pun jawab lah MAY. dia pon angguk jela. dalam pale otak dia mesti kata, baru masuk dah keluar sampai kol 5 pagi camni.

*sowhatla, kitorangbukanbuatbendebukanbukankan!

hurm, that's all lah. nak bising banyak taley gak, karang tak baca kan. kthanksbye.

*taley nak upload gambar, ade kat camera zul*


Pre- cal Fever :P

okay okay okay, dah hampir setiap hari aku study pre-calculus sebab terlampau BEST. nak cakap dah power dalam bab tu, tak lah, tapi still macam seronok bila dapat solve satu2 question tu. seronok gila wa cakap sama lu. HAHA, okay, masalah gila -.-

tapi kalau takleh solve, tengoklah muka! betapa KETATnya sampai nak pecah pale otak. tetibe semalam buat soalan assignment. pasal complex number, HAHAHA, setelah beberapa minit pikir, barulah dapat jalan penyelesaiannya. SABAR jelah. nasib baik~

harini, penentu aku paham ke tak pre-cal yang aku belajar selama ni. ade QUIZ rupenye.

kesian kelas lain, dorang kena buat 7soalan dalam masa 1 jam
kitorang pulak (CVillians and EE) 2 soalan yang agak simple dalam masa 10 minit.

masa tu agak cuak lah mula2 sebab takut dapat soalan susah. sekali sampai2 kat kitorang, amek kertas area2 tengah gitu, haha, yang ajaibnya,  soalan yang Fatin ngan Ain dapat sama ngan yang aku dapat. 

kitorang pun berkira2 lah untuk dapatkan jawapan masing2, last2 satu jawapan pun tak sama ngan dorang, itu untuk soalan nombor 1. then, dah CUAK dah disitu. macam mana ni, takpelah, TAWAKAL je.

masuklah soalan nombor 2, huuu, lepas dah kira2 tu, jawapan kami sama! Alhamdulillah. tapi tu pun tak confirm sangat. sobsob. bilalah aku nak jadi pandai macam Siti Fatimah, Haziq HussainiIzzat Amir ngan Ahmad Zuhair nii, pehh, ni lah STAR addmaths kitorang kat maktab dulu, tengok soalan je dah boleh dapat, HEBAT siakkk!!

haha, doalah bia dapat jadi pandai cam dorang, GIFTED. takpe2 kalau kita berusaha pasti boleh je jadi macam dorang :)

*positive thinking*


Euphonius :)

ohh, lupa nak cerita pasal ni. nak kata lama dah, takdela lama sangat. tengah ade mood nak ber-blog ni, memang rasa nak update semua. HAHA, seronok sikit kalau dah kumpul banyak-banyak cerita. barula syok nak baca :)

malam EUPHONIUS :)

Euphonius ni lebih kurang macam Battle of The Band lah (final punya), ade banyak band, tak ingat sangatlah, total 6 band, tapi nilah antaranya :)

Stereopop - not so bad 
Voodoo Child - okay, yang ni best gilaaaa. 
ade satu band UiTM, tak ingat dah nama dia.

p/s : PESAWAT pon ade perform malam tu, alaa, yang nyanyi lagu MIRAGE dengan lagu twisties tuu,
       MESTI MAU :P

Kalau nak tengok video dia, click je link ni

PESAWAT - Mesti Mau
PESAWAT - Excuse Me
PESAWAT - Hitam (new single)
Voodoo Child

aww, so sweet :)

wee, thanks Afeeq Aiman!! 
terharunyaaa sebab kasi Ferrero Rocher dekat aku. 
janganlah rasa bersalah sangat, no worries,
aku tak marah kau pun. 

next time nak study samasama? 
hurm, tamau lahh, nanti kau lari lagi pergi mencari kebahagiaan. 
SABAR jelah.
btw, thanks again KAWAN :)
sayang kau :P

Afeeq Aiman ; anda di-TAG :)

Physics quiz T.T

okay, lama gila tak update blog.
and after all this time, banyak sangat benda yang nak share dengan you guys,
 tapi takley sebab terLAMPAU private. 

okay, today, 21st of June, ada quiz physics. 
OMG, tak paham apa-apa lecture Physics tau tak. 
sedih lah sebab waktu kat sekolah dulu Physics memang favourite subject lah. 
tapi apakan daya. hurm T.T 
and chapter yang akan keluar, 
chapter 1 until 4. 
gila tak banyak pulak kena study, padahal, last week baru je ade quiz. 
apalah lecturer ni. oppss, tak baik kutuk :P

wee, pukul 3 nanti baru ade kelas Physics, waktu tu lah ade quiz. SCARYYYY gila tauu. 
okay, apa-apa pun, WISH me LUCK okay guys :)

Car Accident T.T

The incident happened on last Saturday, my mom and I went to my sister's school. It was a cloudy day. we did expect that it's going to rain. But still, after a moment, it started to rain; just a light rain. It makes sense when the clouds were turning grey before that.

On our way back home, my mom asked both of us, ''anything to buy?''

''YES!!''

Slightly a minute after that, the lightning strikes fiercely. OMO~ downpour T.T
we didn't get a chance to go shopping. 

It started to jam here on the highway, because of the bad weather and cars running in and out from exits.

My mother stopped the car in the middle of that traffic jam. huh!

'Boom!!', we heard that our car was being hit by a light-blue Myvi from behind. The driver got out from his car and approach our car. My mom, also got out and checked on the knocked down. In that heavy rain they stood up with only one umbrella. HAHA, what a funny situation >.< 

Alhamdulillah, not a scratch laid our car.

What makes us worried was when we looked at his car. oh my~

Right on the bumper!, he dented part. What a disaster! Technically, his car hit ours, which is not our fault at all. He apologized to us.

To make this more tragic, we thought that, it was the first time he came to semenanjung. His plate number starts with Q, from Sarawak. Maybe, he just got back from his office.

After that, our plan to go for a shopping delayed. THE END.

sorry for the grammatical errors here and there, have to polish my dusty brain before its getting worst.

ini SATU cerita ;)

nak update yang baru ah. post ni tatau nak tulis ape. 
SORRY :P

HAHAHAHAHA

Hangeng, it doesn't really matter if you are not part of Super Junior, ELFs still love you





Han Geng's 100 question & answer
[1] Name: Han Kyung
[2] D.O.B: 1984 feb 9
[3] Address: (korea) don’t know
[4] Blood Type: Don’t know
[5] Height: 181cm
[6] Weight: 64kg
[7] Shoe Size: 42
[8] Character: Don’t speak that much
[9] Dream: To have a business of my own
[10] Specialize In: Ballet
[11] Hobbies: Playing computer games
[12] When You Have a Bad Mood: Sleep
[13] Fav. Artist: Andy Lau
[14] Fav. Flower: White lilies
[15] Fav. Food: Steamboat
[16] Fav. Fruit: Watermelon
[18] Fav. Comic: Any
[20] Duration of sleep: No specific hours.
[21] What Kind of Girls Do You Like: Girls who r good/kind to their parents
[22] First Love: 18… no… its 19
[23] People Whom You Respect: Parents
[24] Sports You Are Good In: Swimming n long-run
[25] Music That You Like: No specific kind
[26] Fav. Brand: Gucci n Calvin Klein
[27] Time When You Are In Best Condition: Night
[28] First Thing You Do When You Wake Up: Drink water
[29] Things you will do before you sleep: Drink water
[30] Fav. number: 4
[31] Fav season: Summer
[32] Religion: None
[33] What you will think when you see your reflection in the mirror: No thoughts.
[34] Fav. Color: Black
[35] Good points about you: Honest… haha~
[36] Bad points about you: Too honest
[37] Fav. Country: Rome
[39] Fav. Accessories: I like any kinds
[40] Dishes you are good at: A lot
[41] Fav. Food: Southern dishes *dishes from the southern part of china i guess~*
[42] Other language you are good at: Korean
[43] What you want to do with your girlfriend: Being together
[44] Things you want to give to your girlfriend: Things that she likes
[45] Things that you want: A lot
[46] Fav. Korean Food: BBQ meat
[47] Things you want from your girlfriend: I don’t have high expectations, anything will do
[48] Cellphone greeting: ??????
[49] Ringing tone: -
[50] Ringing tone for the person calling: -
[51] Brand of cellphone: Anything, what matters is it looks good
[52] What kind of dressing style do you prefer: Anything
[53] Fav. Sleeping position: Sleeping on my sides
[54] When will you think of giving up: No
[55] How many times have you given flowers to girls: I don’t do that
[56] How many times have you received flowers from girls: Hehe, all from my fans
[57] What’s attractive about you: I don’t know
[58] What do you think others think of you: Frightening
[59] Which member do you live with from SM: All
[60] Which member from Super Junior are you close with: Pretty good with all the members
[61] Which Super Junior member do you think is cute: Shin Dong
[62] Which Super Junior member do you think is best looking: ??????
[63] Which Super Junior member do you think has the best complexion: Sung Min
[65] Which Super Junior member is best at talking: Kang In
[67] How many times do you call back to your family: 2 times each day
[68] Do you get angry easily: A little bit
[69] Things you will never eat: Nothing
[70] Easily sick: Yes
[71] Things you want to learn: -
[72] People whom you want to thank: Mum.
[73] What is the happiest time in your life: When i graduated?
[74] What do you think of money: Its a bad thing to have lots of money n same goes to when u don’t have much money
[75] What do you do when you miss home: Call back home
[76] Did you cry recently: Yes
[77] How did you do in your first performance: I’m satisfied
[78] Do you like yourself on stage or off stage: They are not the same
[79] Will you join in drama or movie: Yes, in the future
[80] What kind of chinese culture dance do you like: I like all
[81] Which part of you do you think is the best: Eyes
[82] Are you a patient person: No… haha~
[83] How often do you come online to check your messages: Everyday
[84] How much is your monthly allowence: 1500 china dollars
[85] Fav. Animals: dogs
[86] Fav. Tidbit: don’t like
[87] The latest time you ate: 5 IN THE MORNING
[88] What character do you see in when you are dating: -
[90] Name Given by others: I don’t know… haha~
[92] What kind of fans you like: Quiet.
[93] What kind of fans you hate: None
[94] Things You want to say to your fans: Its great, Lets work hard
together, thanks for your support n i will work extra hard. Lets work
hard together.
[95] New Year Greetings: Happy New Year
[96] New Year Wish: To do well in Asia
*questions 97 -99 were not in it…*
[100] Gift That You Want to Receive: There are alot… i guess i’m not gonna say it.

Donghae :)



Dong Hae's 100 question & answer

1. Name: Pinocchio (his nickname given by Hee Chul)
2. Age: 22
3. Birthday: 1986.10.15
5. School: Harry Potter School~
6. Height: I’m like third high C on the keyboard
7. Blood type: A
8. Religion: Below God’s sky . . .
9. Hobbies: To listen to Cinderella’s ( Hee Chul ) gossip
10. Personality: I’m lovable
11. When you’re the happiest: When I write in my diary
12. Your biggest complaint currently: No computer at home
13. What you wear when you sleep: Pajamas are the best!
14. A hairstyle you like on the opposite gender: Silky hair
15. Ideal girl: It could be you who’s reading this right now
16. Habits: Whenever I think of you (music note)
17. Favorite fruit: Tangerine, pear, strawberry, kiwi - they’re the best
18. Favorite vegetable: Carrot!!
19. Guy celebrities you think are good looking: Cinderella, Snow White.
20. Girl celebrities you think are pretty: Song Hye Gyo !
21. A treasured possession: Polaris
22. Numbers you like: 3, 6, 9
23. Things that stress you: I want to see my big brother (DongHwa hyung).
24. My bad qualities: The fact that I can’t be a citizen on the planet BangWheeDaeHuLweh
25. Your mood right now: Zzang!!
26. What you want to do right now: I want to see Ki Bum but he’s not coming
27. A kid you like: A kid that’s like a kid
28. Food you like: Chicken DoRiTang
29. Food you don’t like: Anything sweet
30. Shoe size: 270
31. Drinking capacity: Beer is always N O ! !
32. Cigarette: Smoking is also always N O ! !
33. A movie that made you sad: Whatever others say is sad . . . is sad
34. A childhood dream: Even if I run into a huge car, I never get hurt.
35. Motto: Let’s not get scorn from others!
36. Bedtime: Whenever I want to sleep!
37. Your future hope: To conquest America
38. Do you think you’re the type that laughs easily: I laugh easily inside hah
39. Something you cook well: Ramyun, just something strange. Do you want to eat?
40. Where do you live right now?: somewhere in Korea
41. An event that remains in your memory: From fifth grade to junior high
42. What you say often: Let’s go see a movie, I missed you, you live inside of me!
43. Have you ever gone out of country: NO!
44. First kiss: When are you going to kiss me??
45. If you did, where: Me??
46. When you see a girl, where do you look first: Pupils
58. If you suddenly got million won: To my parents…
59. A drama that you had fun watching?: Dramas are my sole joy in life!
60. A movie you had fun watching?: Movies are my sole life!
61. Eyesight: 2.0
62. Destressing methods: Shopping!
63. What you want to learn: Everything in the world.
64. What you want to do: I want to meet Justin!
65. If your girlfriend was dying: I would do whatever it takes to rescue her!
66. When do you feel like you hate yourself: Even when I hate myself, I still like myself
67. About relationships before marriage: I don’t care
68. Lifestyle principle: There is nothing in life that comes looking for you.
69. Weather that I like: A weather that is good for movie-watching
70. When is your TV time: When dramas are on.
71. Precious friends: My hyung (DongHwa)
72. Life is?: Happiness
73. Favorite drink: Milk
75: Favorite cookies: PokaPoka~chip
76. If you break up with your girlfriend, you would go: to sing
77. A teacher you respect: My teacher is my father!
78. Introduce your family: Grandpa, Grandma, Dad, Mom, Hyung, Me
79. Happiness is: The fact that I can do something right now!
80. A birthday present that you remember most: Just the fact that I’m healthy
81. Favorite animal: Maltese, Yorkie
82. Favorite plant: Flower
83. Favorite season: Spring, summer, fall, winter, I wish the season would change once everyday
84. About antis: good bye
85. If you had to choose between love or friendship: Both~(I can do it^^)
86. If the world was to come to an end tomorrow: I want to spend it with my family
87. Singing skills: Nice good
88. Dancing skills: Nice zzang
89. Your theme song: If you like it I will do as much as you want
91. Favorite fruit tree: I like them all
92. What do you feel about relationships where a girl is older than the boy: If they like it, well…be happy!
93. If you were to die tomorrow: What…with my family again
94. When do you want to marry: When I see Polaris
95. Yourself 20 years later: I love you
96. A country you want to see the most: America, Australia, Canada!
97. E-mail: Um…I have 4
98. What you want to say to those who read this: Do you want to fall into Dong Hae’s smile?
99. If you had a trait you want to fix: Where?
100. Last word: Is Planet HuLwehShiMan really unconquerable?? 


credit to :superjuniorprofiles :)

oldies ;)

okay, nama dia yang tengah buat gila ni 
Najiha Fatimah.
dia ni pandai wooh, g skola kat MRSM Tun Ghaffar Baba.
dengar pun tau kan. haha. ape yang best kat dia ni, dia sorang yang gelabah.
asal best lak kalau dia gelabah? haaa, dia ni gelabah tak ingat dunia. sebab tu kat sekolah panggil dia as g-shock. HAHA, sorry gha. TERPAKSA
dia punya parents memang first class sebab kejap-kejap mak ayah dia buat jamuan. tak kesa la untuk sape tapi mesti ajak kitorang-kitorang ni.
papepun thanks eh gha sebab jadi kawan naqie. 

nama dia ni pulak FATIN SYAHIRA.
dia ni pun kuat bebual, dia organize satu party untuk kitorang. cehh, bunyi cam gempak je. 
dengan si gshock tu la. haha
HAHA, tapi yang menyiutkan adalah dia pulak yang tak hadir masa jamuan tuu.
sedih gila kitorang. haha, lek kawan ;)
waktu kat sekolah, dia ni pun boleh tahan gak. hot stuff la katakan.
nak sebut scandal lama tu, TAKUT nanti dia kejar naqi karang
takpelah fatin, macam mana pun kau buat kat kitorang, yang penting lain kali kau WAJIB join 

nama dia ni pulak SYAZWANA.boleh panggil wanna. 
dia yang suruh eh. jangan banyak tanya kenapa.   
emm, dia ni pun boleh tahan jugak masa kat sekolah dulu
haha, kalau bab ketawa tu memang dia punya. HAHA, haritu masa pergi party yang tak berapa nak havoc tu, dia datang dengan Farhan Razaq ni, tapi masa nak balik pulak, 
dia pergi dengan orang lain. HAHA, lawak2 je kawan ni. 

jangan tengok yang kat kanan tu, ni haa. yang kat kiri. 
nama dia FATIN NAJIHAH
boleh panggil jian. emm. tatau nak cite ape.
haa, haritu waktu jumpa dia baru2 ni kat cs tu, dia ni still tak berubah. macam dulu jugak,
kecik, comel. hehe.
maybe lah bertambah 5cm daripada dulu kan. ingatkan gshock lebih tinggi. bagus2, ade peningkatan
 haha, tapiii sebaliknya ;)
jangan marah gshock.

nama dia ILYAS FAKHRUDDIN
siapa nak kenal? hehe. 
sorry k ilyas waktu ilyas tegur naqie first time selama kita dah lama tak jumpa ni, naqie boleh tak ingat kat ilyas. nampak macam marah je sebab tak ingat tu. 
actually, tahu wujud nama ilyas kat kelas tu, tapi macam pelik apehal tinggi semacam budak ni. 
dulu takdelah tinggi mana pun. haha, nama pun budak lelaki.
ilyas ni, dia suka snap2 gambar
CANON, delighting you always. tulah yang dia cakap ;)
haa, nilah mr. photographer yang sangat best! ;)


sorry MUHAMMAD SYAFIQ
takde gambar lain dah boleh diambil. hehe, banyak je kat fb tu. tapi yang ni jugak yang menarik. sebab maybe nampak semua kot. yang lain amek from above kan. 
cerita pasal syafiq ni kan, dia ni dulu pengawas ;)
huu, takut nii. haha. takyah takut kat dia, bukan makan orang pun, kan syafiq kan.
haritu masa jumpa dia ni, haha, punyalah lawak. sebab kan dia taley berenggang dengan phone dia. 
dah macam orang ade business besau je. haha, gurau2 kawan ;)

nak tahu dia ni siapa?
fuhh, nama dia SULAIMAN.
baik je budak ni, senyap, ikut cakap orang tua. haha
jangan terkejut, dia ni pun kawan baik dengan si Syafiq tu, dah macam anak ngan bapak dah.
sorry Sulaiman, haritu kitorang gelakkan sulaiman. 
nak kata bahan lawak bukan, tapi naturally gituhh.
dia ni pengawas jugak. wahh, ramai pulak yang pengawas kat sini.


hee, ni pulak FARHAN RAZAQ.
dulu dia ni kecik jugak, suka kacau orang. huu, perangai tak berubah. still suka kacau orang.
haha, tapi haritu senyap je mamat ni. nak cakap pun macam hidup segan, mati tak mahu. 
jahat nye wehh.
okay2, sorry farhan. haha. tak senonoh betol kutuk depan2.
tatau nak cite apa2 sebab tak banyak memori kita. cehh, gaya macam ape je.
takpe2, nanti kita rebuild kenangan2 kita waktu di sekolah rendah tu ;)


NAJIB SHAMSHUDDIN :)
dia ni mintak nak join sekali dengan yang berkenaan.
sedih betul bila dia post kat wall fb kita, cakap dia tak hot kan. AHAHA, 
weh najib, rambut dah karat, bukan naqie yang cakap lahh, dia yang cakap sendiri, kata tak HOT
tengok pun tahu hot dia tang mana kan. 
best kawan ngan dia, suka pulak dia touching2. pelik2 je si najib ni. 
sorry k najib.

ni sorang lagi. 
cakap orang last minute. haha.
NURFATIHAH HASMIR :)

yang lain tu, nanti kita cerita lain kali k. haha, banyak naa perah otak buat benda ni. 
p/s: kawan sampai mati k korang. jangan lupa roger2 kalau nak hangout tu. hehe.jangan asek bebual je
pesanan ikhlas daripada TELEKOM. 
ingatlah orang yang tersayang ;)
cehh, okay merapu. sekian.






nothing's over :D by INFINITE

 

okay, suka gila kat lagu ni!!

[Sungkyu] Yeah, ooh-ooh

[L] niga meoreojinda (da-da) meolli jeomi doenda (da-da)
bareul ddeji mothae maeuman dwijjocha ddara ganda
[Sungkyu] naneun ajiginde (de-de-eh-eh-eh-eh)
byeonmyeongdo mothaeneunde (de-de-eh-eh-eh-eh)
[Woohyun] han bal mulleoseoseo Goodbye (Goodbye)
aju jamsiman nan Goodbye (Goodbye)

Nothing’s over [Sungjong+Sungyeol] Nothing’s over
Nothing’s over [Sungjong+Sungyeol] Nothing’s over
Nothing’s over [Sungkyu] jumuneul oewo naege
ddan nom mannamyeon andwae (oh!)
beolsseo geureomyeon andwae (ooooh!)
[Sungkyu] ajigeun ggeunan ge aniya [Woohyun] ani aniya
[Sungkyu] neol bonaen jeok eopseo
Baby yeah, baby yeah
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/i/infinite/nothings_over.html ]
[Dongwoo] I think about you all day long
jamsibbunin eodumsogeseo jocha neol chaja hemae-eo
datilbbunin gamjeongsogeseo huh
nal chajawa gamssa andeon ddaddeuthan neoui melody
I hear that never forget you [Sungkyu] aniya
I will find my baby

Nothing’s over [Sungjong+Sungyeol] Nothing’s over
Nothing’s over [Sungjong+Sungyeol] Nothing’s over
Nothing’s over [L] jumuneul oewo naege
ddan nom mannamyeon andwae (oh!)
beolsseo geureomyeon andwae (ooooh!)
[Woohyun] ajigeun ggeunan ge aniya [Sungkyu] ani aniya
[Woohyun] neol bonaen jeok eopseo

[Hoya] Uri cheoeum bwatdeon nal neomuna ddeollyeotdeon na
niga naege haetdeon mal babocheoreom mideun na
ni saenggage jam mot irudeon da mirudeon nal anajwo
imi meoreojyeo beoryeodo na arajwo

[Sungkyu] He-eojil sudo isseo geurae geureol su isseo
[Woohyun] hajiman ireoken aniya (ani aniya)
[Sungkyu] nan ggeunael su eopseo

ddan nom mannamyeon andwae [Woohyun] oh! oh!
beolsseo geureomyeon andwae [Woohyun] ooooh!
[Woohyun] ajigeun ggeunan ge aniya (ani aniya)
[Sungkyu] na-egen neo bbuniya (neo bbuniya)

Yahoo Messenger ;)

wee, semalam online dengan someone ni ;)
haha, tak habis2 tukar IMvironment. nak tergelak pon ade.
tapi best, sebab lawak2 je kitorang cerita. 
HAHA
 nak tau ke sape yang di-YM kan tu kan.
isyh, mana boleh. HAHA
private and confidential ;)
mesti pikir bukan2 kan. 
kami KAWAN je okay. 
(: hanya kami je yang tau
kalau lebih pun ape salahnya kan.
thanks awak sebab ym ngan kita sampai nak pagi dah.
 haha, best sangat, tah pape je cite kan.
tapi takpelah. 
let's meet and chat again some other time ;)

manusia.malaikat. syaitan

Manusia - Eh, dah subuh dah?
Malaikat - bangunlah wahai anak Adam, tunaikan solat subuh mu ....
Syaitan - Alahhhhhh, kejaplah, ngantuk ini...awal lagi nie?.zzzzzzzz

Manusia - Nak makan, laparlah ??
Malaikat - Wahai Anak Adam, mulakanlah dengan Bismillah....
Syaitan - Ahh, tak payahla... dah lapar ini !! mmm..sedapnyaaaa? ..

Manusia - Hari ni nak pakai apa ye?
Malaikat - Wahai anak Adam, pakailah pakaian yang menutup aurat..
Syaitan - Ehh, panaslah, takde style langsung, nampak kampung!!!

Manusia - Alamak, dah lewat!
Malaikat - Bersegeralah wahai manusia , nanti terlewat ke pejabat.....
Syaitan - Ahhh?awal lagi?mmm..aaahh? suruh si X, punchkanlah?

Manusia - Azan sudah kedengaran.. ..
Malaikat - Wahai anak Adam, bersegeralah menunaikan kewajipan
Syaitan - Baru pukul berapa.. rilex lah..awal lagi nieii?.

Manusia - Eh, eh.... tak boleh tengok ini, berdosa...
Malaikat - Wahai anak Adam, alihkanlah pandanganmu, sesungguhnya Allah Maha Melihat dan mengetahui !
Syaitan - Perggghh... best tu... . rugi ooo kalau tak tengok nie..

Manusia - Saudaraku sedang melakukan dosa
Malaikat - Wahai anak Adam, cegahla ia..
Syaitan - Apa kau sibuk? Jangan jaga tepi kain orang, lantaklahh? ..

Manusia - Elok kalau aku sampaikan nasihat ini kepada orang lain
Malaikat - Wahai anak Adam, nasihat-menasihatil ah sesama kamu..
Syaitan - Sendiri pikirlah, semua dah besar, buat apa susah2... pandai2lah?

Manusia - aku telah berdosa..
Malaikat - Wahai anak Adam, bertaubatlah kamu,sesungguhnya Allah Maha Pengampun. .
Syaitan - Tangguhlah dulu, lain kali boleh bertaubat... lagipun muda hanya sekali....rugila. .... (kalau sempatla)

Manusia - Kalau pergi, mesti seronok!
Malaikat - Wahai anak Adam, kakimu ingin melangkah ke jalan yang dimurkai Allah, berpalinglah dari jalan itu ....
Syaitan - Jangan bimbang, tiada sesiapa yang tahu...Jomlahhh?

Manusia - Uuhhh?letihnya arini..tak solat lagi nieee?.
Malaikat - Wahai anak Adam, taatilah Allah dan RasulNYA, kebahagiaan di dunia dan akhirat untukmu. Solat itu wajib bagimu...
Syaitan - Hey anak Adam, ikutilah aku,kebahagiaan di dunia (sahaja) dan kebahagiaan diakhirat (jangan mimpilah!) untukmu....

Sekarang anda mempunyai 3 pilihan :
1... Anda - Patutke aku biarkan teks ini tetap di sini..
2. Malaikat - Ingatkan pada kawan yang anda kenal (sebarkan ini)
3. Syaitan - Tak payahlah sebuk2 biar je disini..kalo boleh delete jerr