Background

Food for thoughts :)



I love you for what you are.

Not what you did back there.

Food for thoughts :)



Be the reason why she smiles.

Not the reason for her tears.

Winning

Hey tadi kitorang macam biasa main UNO.

Kali ni main dengan Adib and Pijo sekali.

At the first place, Nana menang lah, pastu aku and ada lah orang lain selepas aku. Last2 tinggal Aimi, Adib, Aaina and Pijo.

First to win, Aaina. Pastu kad Adib, aku and Rafiqah yang tolong mainkan.

Kad Pijo pulak nana dengan Norli tolong.

Mula2 nak gelak lah, sebab kitorang ada main tipu sikit. Serious sikit.
Tak banyak pun.

Yang paling penting kat sini. Aku nak cakap yang AIMI KALAH !

okay bye. haha


Food for thoughts :)



Man proposes, God disposes :)

Makan dan makan !

Hey, tadi kitorang kena attend cocuriculum tau.

Kalau nak cerita pasal ni, tak habis lah sampai bila-bila. Tapi part yang paling bestnya, lepas habis co-Q.

Kitorang pergi teman Alan beli barang dekat Taman Maju. Pastu dia kata nak makan ABC (Air Batu Campur).

Nampak sedap kan??!! haha

Ingatkan tak sedap. Biasanya aku kalau makan kena share dengan orang untuk habiskan semangkuk ABC tu. Tapi kali ni, memang lah share tapi, still aku makan paling banyak. Kesian Norli aku habiskan ABC tu. Sorry yaww :P Tak cukup dengan tu, aku tengok Rafiqah ada order Nasi Goreng Ayam Blackpepper. Aku pun terliur lah. Pastu aku order jela benda yang sama dengan dia.


ada campur nasi goreng sikit.
jadilah NASI GORENG AYAM BLACKPEPPER :D


Ya Allah, kenapa aku makan banyak sangat ni. Tapi tak jugak berisi kan badan aku ni. Tapi alhamdulillah lah dengan apa yang dikurniakan pada aku ni. Alhamdulillah alhamdulillah. Nak makan jugak ke? Mai la order yang sama !! LOL

UNO !

HEY korang !

Pernah main Uno Cards Game tak?


Best kot kalau kita tak jadi yang terakhir dalam game ni. Tapi kawan aku dah macam kena cursed dah. Dia selalu kalah. Ada one time dia menang, kitorang happy gila !! Takpelah, maybe kau tak reti lagi nak main game uh. Orang kalau tak reti main lagi, it's okay kan. Mana tau next time, dia pulak yang selalu jadi juara :) go buddy !

TRY HARDER OK :)

Walaupun kau kalah, kau jangan risau. Bukan nak cakap kau bernasib malang, tapi maybe orang lain tak beri peluang pada kau.

SMILE ok dear :D


Hey Aimi and Rafiqah, BACA NI :D

Me Hungrehhh !

Hey korang !

Korang mesti kalau bangun pagi-pagi, terasa nak makan macam-macam kan? Samalah kita :) Ni nak cerita ni, pagi yang indah ni, aku mengidam nak makan Blackpepper Chicken yang Pizza Hut jual tu :O terliur ke? huaaa bestnya kalau boleh pergi makan sekarang ni !

Kalau korang tak pernah makan, seriously kena try ! 


Tak cukup mengidam Blackpepper Chicken, mestilah kena makan pizza dia sekali kan :D 


Aku suka pepperoni ! Taktau la korang suka apa kan. 

Okay, dah post pasal makanan ni, aku seriously tengah lapar ni. 
Breakfast pun belum lagi :(

Follow me :)

HEY KORANG !

Jomlah follow twitter kita :D KeyHalims ok ok ok???