Background

Aaina Nadia :)

Happy Birthday girl :)

HAHA, seronok ak kena baling belon air ngan kitorang? mmg sejuk lah kan, dah pukul 11. wahwahwah.
pehh, kalau aku ade kat tempat kau, mmg aku siram ah balik ngan air. HAHA, tapi apakan daya kau yang sudah menggigil tu. 

actually dalam perancangan, mmg takdenye nak baling air kat kau, 

plan 1 : telur + tepung
plan 2 : tepung
plan 3 : tepung + air (eh ade ke??)
plan 4 : selipar
plan 5 : kerusi
plan 6 : belon air

kitorang takde lah kejam sangat oh ngan kau. HAHA, sebab kitorang tak nak kotor jugak, so, jalan paling selamat, belon air menjadi pilihan hati. HEHE :P jangan marah 

walaupun takdelah best sangat birthday prank ni, tapi okay lah kan, at least kitorang ingat besday kau.
LAST MINUTE doe. tak mampu buat ape dah.
dahlah rafiqah takde, kalau tak lagi bising.

budak kat atas, siap dah post kat FB kata "korang ke yang menjerit2 tadi kat bawah??"

HAHA, yelah tuu, siapa lagi doe selain kita. 

HIDUP MANGGA MAK JAHHHH!! 

2 comments:

  1. haha. aku igt siapa nth kena tettt! hahaha
    happy bday la yeee ;D

    ReplyDelete